Nakladanje

O nama

Teambuilding Academy ekipa

lukaJ podpis

Luka Jan


Programski direktor, trener


Karijera: 
Luka je doktor biologije i biotehnologije, a s Teambuilding akademijom surađuje već od njenog samog početka. Kasnije, nakon što je uspješno završio "Public speaking University" i prvu generaciju osposobljavanja "Train the trainer", ubrzo je postao voditelj programa i danas je programski direktor te voditelj trenerske ekipe TBA. U svojoj karijeri surađivao je s brojnim organizacijama na području obrazovanja, što je Luki omogućilo iznimnu količinu iskustva s obrazovanjem na otvorenom i iskustvima s razvojem širih programa kao što su ocjenjivački centar i intenzivni višednevni programi teambuildinga. Njegov je doprinos iznimnog značenja i za sam strateški razvoj Teambuilding akademije.

Što Luka donosi u naš tim: 
Luka je naš "mozak" za razvijanje različitih programa. Akademiji pomažu njegov izniman spektar didaktičnih pristupa i metodologija koje prenosi na ostale i istovremeno brine da razina kvalitete radionica i programa postiže postavljene standarde. Puno nam znači kao vođa, a odličan je i organizator te "oko sokolovo" za detalje. Zbog svoje pouzdanosti i privrženosti često preuzima ulogu vođe i brine da svi projekti teku sukladno planovima. Da ne zaboravimo ni na njegova znanja IT-ja koja nam uvijek pomognu.

Lukine reference uključuju izvođenje projekata i timskih programa za naručitelje kao što su:
Akrapovič, Astra Zeneca, Baby Center, Elrad, Erste Group , GEN-I, Iskra Mehanizmi, Krka, Lek, NLB, Obi, Outfit7, Poslovni mediji, Radio Center, Skupna, Sparkasse Bank, Tobačna Ljubljana, Zavarovalnica Triglav, itd.


Ostali treneri


Copyright © 2015 TBA d.o.o.
Web design: EDITOR