Nakladanje

Timski događaji

teambuilding dogodek event igrače toys

Tvornica igračaka

Inovativno & Kreativno

Odlučite se za drugačiji, društveno odgovorni timski događaju kojem ćete napraviti nešto dobro za vaš kolektiv.
U manjim grupama ćete sa suradnicima početi sastavljati različite igračke iz različitih materijala. Upotrebom različitih sastavnih dijelova i materijala (npr. lego kocke, drvo, …), u približno dva sata izradit ćete niz upotrebljivih predmeta koji će biti poklonjeni dobrotvornoj organizaciji, vrtiću ili školi po vašem izboru. 

Zabavan, a posebno kreativan program koji predstavlja zahtjevan izazov za timove: od sudionika zahtijeva ovladavanje svim ključnim elementima timskog rada, od planiranja, strateškog i taktičnog razmišljanja, vođenja, pravilnog komuniciranja, projektnog rada, dijeljenja uloga, poboljšavanja procesa i kontrole kvalitete, a uključuje i povezivanje različitih timova. Završno će ukrašavanje predmeta izvući na površinu i kreativnu stranu iz vašega tima.  
Sav će vaš trud osim stečenih iskustava na području timskoga rada, organizacije, vođenja, strategije i komunikacije biti nagrađen i s veseljem i zahvalnošću primatelja vaših proizvoda.

Ciljevi programa:
  • Timski rad s naglaskom na strateško i taktičko razmišljanje, projektni rad, komunikacija, sudjelovanje, dijeljenje uloga i poboljšanje procesa
  • Poticanje društvene odgovornosti


Akcija
Zabava
Timski rad
Nove vještine

Pošaljite upit

Vas interesuje više o tom programu?
Kontaktirajte nas i rado vam šaljemo više informacija.
captcha

Slični programi


Copyright © 2015 TBA d.o.o.
Web design: EDITOR